OVER ONS BEDRIJF

In de West-Vlaamse gemeente Anzegem, de streek waar Stijn Streuvels zich liet inspireren, vindt u, met het vizier op 'Landergemmolen' gericht, "Sterhoek". In ons atelier toveren we dagverse koeienmelk om tot (h)eerlijke hoeveproducten.

We selecteren onze grondstoffen door prioriteit te geven aan hun kwaliteit en de nabijheid van producenten.
Wij verwerken dagelijks, onze overheerlijke melk tot hemels hoeve-ijs, duivelslekkere melkdesserten en supergezonde zuivel! Wij maken hiervoor gebruik van de modernste machines en de beste natuurlijke grondstoffen. Het ganse jaar door kunt u op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag onze authentieke hoeveproducten kopen tijdens een bezoekje aan onze hoevewinkel.

 
Als u er even lekker uit wil zijn, kunt u van begin mei tot eind september Bourgondisch komen genieten van al dat lekkers op ons zomerterras. Neem de tijd en proef een van onze coupes die ijsdelicatessen en gebak combineren, allemaal huisgemaakt.

Heeft u liever dat wij naar u toe komen? Dan kan dit! Heeft u een opening, een personeelsfeest, een jubileum of een andere gelegenheid dan is "STERHOEK" interessant voor u. We maken heerlijke ijstaarten, ijsbuffetten en dessertbuffetten voor thuis.
Of wat denkt u van een nostalgische ijskar? Wij kunnen met onze retro-ijskar uw feest een extra impuls geven. Ideaal voor dessert, maar ook voor tussendoor. Een ijsje is een lekkernij voor jong en oud, voor nagenoeg elk deel van de dag.


Bent u restauranthouder of wilt u voor uw eigen zaak een exclusief ijs of ijstaartje? Dan gaan wij heel graag met u rond de tafel zitten om een exclusief ijs te creëren en te produceren. U kunt ook uw keuze maken uit het gevarieerd en breed assortiment dat we aanbieden. Al eens gedacht aan een asperge-ijsje of tomatensorbet als tussendoortje?
Krijgt u er al zin in? Ga er dan maar eens lekker voor zitten en geniet van al dat heerlijks wat "Sterhoek" u te bieden heeft!