GEPERSONALISEERDE IJSTAARTEN

De bruidstaart aansnijden, het is een eeuwenoude mooie traditie. En natuurlijk is het er eentje die door iedereen mag gezien worden.  Wordt het een klassieke ijstaart, een stapeltaart, of een ijstaart in de vorm van een gondel of koets? Welke kleuren wensen jullie? Wat vinden jullie mooi en lekker?  Sterhoek gaat met jullie, persoonlijk op stap om een originele en lekkere bruidstaart te maken.

Op je communie- of lentefeest zorgt de ijstaart voor de Extra Touch.  Een klassiek schaap of boek, een originele tekening op je taart of een ander idee?  Naast het vaste ingrediënt liefde, wordt elke taart met kwaliteitsvolle producten gemaakt en gedecoreerd met oog voor detail. We zorgen dat je de ijstaart van je dromen krijgt.

Ik vind het heerlijk om samen met jou je feestwens te bespreken en te vertalen naar een verjaardagsijstaart. Een piano- of cijfertaart, een pensioen taart of een ijs'dambord'taart, ...speels, kleurrijk, of juist heel sober?  Wij maken jouw taart op maat. Niet alleen mooi om naar te kijken, ook je smaakpapillen worden zalig in de watten gelegd.

€4.60/persoon

Interesse? Maak een afspraak via 0479/308297.